Posted on

Effektivisera ditt företag med CRM

Tekniken är helt fantastisk och kan hjälpa företag att prestera bättre och öka lönsamheten. Dessutom går den tekniska utvecklingen snabbt framåt – så snabbt att det kan verka som att det finns en ny app eller mjukvara varje vecka som utlovar ökad produktivitet. Även om vissa visat sig vara mer användbara än andra, så har utan tvekan den smarta tekniken CRM kommit för att stanna. CRM är ett begrepp som står för Customer Relationship Management och går ut på att skapa starka kundrelationer och nöjda kunder.

Använd ett modernt CRM-system

Det finns en oerhörd nytta för företag och organisationer att använda ett modernt CRM-system. Med ett CRM-system får du full kontroll och överblick över dina kundrelationer på ett smidigt sätt utan ansträngning. Den centraliserar din kunddata och samlar all information på ett och samma ställe med automatiska processer. Detta har fördelen att förenkla arbetet för dig och ger dig mer tid över att fokusera på kärnverksamheten.

Tre fantastiska fördelar med CRM är:

  • Lagrar värdefull information över företagets försäljning – All information om dina kunder lagras i en central databas som du kan komma åt när som helst. På så sätt undviker du att spendera tid på att leta efter specifik information som behövs för att genomföra affärer.
  • Hanterar kommunikation och interaktioner med kunder – Genom CRM kan du hantera all intern och extern kommunikation, inklusive varje e-postmeddelande och telefonsamtal.
  • Automatiserar datainsamling – Du sparar massor av tid av att inte längre behöva samla in information från e-postmeddelanden, telefonsamtal och andra typer av interaktioner. CRM-system samlar in denna information automatiskt medan du lutar dig tillbaka och kopplar av.

Överväg Lime Technologies CRM-system

Valet av CRM-system är enkelt. Lime Technologies är en av Nordens ledande leverantörer av CRM-system med över 5 500 kunder och 350 anställda. Du kan välja mellan de användarvänliga produkterna Lime Go och Lime CRM som ger dig snabba insikter och rapporter. Lime Go är anpassat för säljare och är laddat med funktioner för att optimera din försäljning. Lime CRM är ett fullfjädrat system för företag och organisationer som innehåller allt från affärer och marknadsaktiviteter till kontakter och historik. Dessa produkter ser till att du på nolltid får en lättförståelig överblick över kundnöjdhet, säljstatistik och prognoser. Genom denna översikt med snabba insikter får du möjlighet att agera snabbt om det behövs.