Posted on

En innovativ skatteexpert tjänar pengar åt ditt företag

Om det är en närvaro vi kan vara säkra på i livet så är det Skatteverket. För ett företag är det extremt viktigt att ha kontroll på det regelverk som gäller för alla affärer som exempelvis bolagsförsäljningar, omstruktureringar, fondstrukturer och beskattning – men också immaterialrätt är ett stort område. Flera småföretagare har alldeles för blygsam koll på hur de kan optimera sitt kapital genom smart skatteplanering. Hälften vet hur man bokför löneuttag fördelaktigt.

Skatteexpertis kan tjäna pengar åt dig

Skatteområdet är inte alltid enkelt och det dyker upp förändringar i regelverket från år till år. Det kan ibland ta fokus från kärnverksamheten att behöva läsa på och hålla sig uppdaterad. Dessutom är det ett specialistområde att kontrollera skatter, pengar och rättigheter i samma arena. Hur du strukturerar detta och utför det har betydelse för hur mycket pengar du frigör till företagsverksamheten. Man kan anlita en skatteexpert mer eller mindre, det vill säga om du endast önskar rådgivning kan du få det. Det är stor skillnad kunskapsmässigt mellan de flesta företagare och man anlitar gärna olika tjänster – men en sak har man gemensamt, man vet inte vem man ska anlita. Det finns en uppsjö av expertis som annonserar online.

Anlita en innovativ skatteexpert

Det finns flera företag som specialiserat sig på skatter och rättigheter – och de flesta är mycket skickliga. Men vad är det då som skiljer agnarna från vetet? Öppet sinne och innovativt tänkande! Anlita en innovativ skatteexpert, för det är den som kommer att pressa gränserna allra mest så mycket lagen tillåter, och det är också den som kommer att kunna vara kreativ och finna lösningar.

Det är inte lätt att välja rätt advokatbyrå för skatterätt men med innovation som ledstjärna är Magnussons Skatteexperter ett utmärkt val. Här finns en gedigen erfarenhet av värdeskapande inom alla tjänster och rådgivningar till företag.

Magnussons Skatteexperter bygger långsiktigt

Magnussons Skatteexperter bygger långsiktiga kundrelationer och kan på så sätt stödja kundens skatteplanering, vilket innebär en stor ekonomisk fördel för kunden. Det finns mycket man kan göra för att frigöra pengar till fördel för företagets expansion. Magnussons är skickliga på detta både inom Sverige för stora och små företag, samt internationellt – byrån behärskar samtliga områden som rör skattefrågor. Byråns skatteteam rankas högt internationellt och byrån har specialister inom i stort sett alla områden inom affärsjuridik.

Det finns kritiska områden som exempelvis datasäkerhet, en av vår tids största möjligheter och hot. Immaterialrätt och hantering av företagens varumärken är också ett sådant område – precis som den kommersiella avtalsrätten. Det bekväma med byråer som Magnussons Skatteexperter är att du bara behöver en enda.